#NAARSJB

Hier vertellen we je alles over de inschrijvingen op het College.

Klik hier om vanaf 19 april 2022 in te schrijven op het college.

Jouw uniek verhaal start ook dit jaar digitaal!

We geven hier graag een overzicht van de mogelijkheden om ons beter te leren kennen.

De inschrijvingen starten op 19 april 2022 digitaal op deze pagina!

Informatie voor ouders en leerlingen:

Jullie hebben vast heel wat vragen over het aanbod, de aanpak, de projecten en de zorg op onze school. Deze informatie brachten we samen op deze microsite. Naast duidelijke informatie laten we hier ook graag leerlingen en collega’s aan het woord. Kom geregeld opnieuw een kijkje nemen. We voegen nog regelmatig initiatieven van onze bezige school toe. Klik hier voor een filmpje over het aanbod in de eerste graad.

Voor het vervolgonderwijs in de tweede en de derde graad van Campus Sint-Jan Berchmans verwijzen we graag naar onze vernieuwde algemene site www.sjbmol.be. Klik zeker ook even door naar de webstek van onze scholengemeenschap. Op www.ksom.be vinden jullie het aanbod van onze partnerscholen.

Baosospel voor leerlingen: De traditionele BAOSO-dag wordt dit jaar vervangen door een spel dat in de klas van de basisschool gespeeld wordt. Spelenderwijs ontdekken de 12-jarigen het aanbod van KSOM en de verschillende campussen. In de week van 14 februari komt de KSOM Roadshow langs in alle basisscholen van de regio.

Baosofilmpje voor ouders en leerlingen: Natuurlijk wil je voelen hoe het leven bruist op onze school. Creatieve leerlingen en leerkrachten maakten een ludiek filmpje dat jullie meeneemt in ons verhaal. Klik hier om het resultaat te bewonderen.

Ontdekdagen: contactmomenten voor ouders en leerlingen: We geloven in de meerwaarde van een persoonlijk VIP-contact op maat. Daarom zijn jullie tussen 9 en 15 maart welkom op voor een bezoek aan het college. Elk gezin krijgt een persoonlijke gids die jullie laat kennismaken met ons aanbod en onze school. Klik hier om in te schrijven voor deze ontdekdagen!

Inschrijvingen: vanaf 19 april 2022 kan er op deze pagina digitaal ingeschreven worden. Broers en zussen van leerlingen die al op onze school zitten kunnen genieten van het recht op voorinschrijving vanaf 21 maart 2022.

Individuele gesprekken om de school te leren kennen of zorgvragen te bespreken zijn op dit ogenblik niet evident. Toch vinden we dit erg belangrijk en geloven we sterk in persoonlijke ontmoetingen. Contacteer ons op het nummer 014/311841 of mail ons via [email protected] om te bekijken wat er mogelijk is.

Open dag: Op zondag 8 mei zijn jullie van harte welkom op onze Open Dag. Leerlingen uit de basisschool – zeker ook de vijfdeklassers – ontdekken dan hoe we leren, leven en zorgen op SJB. Maar we vieren ook feest! Prik de datum alvast in jullie agenda.