#NAARSJB

Hier vertellen we je alles over de inschrijvingen op het College.

Klik hier om vanaf 25 maart 2024 aan te melden op het college.

Jouw uniek verhaal start ook dit jaar digitaal!

We geven hier graag een overzicht van de mogelijkheden om ons beter te leren kennen. De aanmeldingen starten op 25 maart 2024 digitaal op deze pagina!
Klik hier voor meer informatie én het aanmeldingsformulier.

Informatie voor ouders en leerlingen:

Jullie hebben vast heel wat vragen over het aanbod, de aanpak, de projecten en de zorg op onze school. Deze informatie brachten we samen op deze microsite. Naast duidelijke informatie laten we hier ook graag leerlingen en collega’s aan het woord. Kom geregeld opnieuw een kijkje nemen. We voegen nog regelmatig initiatieven van onze bezige school toe. 

Voor het vervolgonderwijs in de tweede en de derde graad van Campus Sint-Jan Berchmans verwijzen we graag naar onze vernieuwde algemene site www.sjbmol.be. Klik zeker ook even door naar de webstek van onze scholengemeenschap. Op www.ksom.be vinden jullie het aanbod van onze partnerscholen.

Roadshow voor leerlingen: De traditionele BAOSO-dag wordt dit jaar vervangen door een spetterende roadshow. Spelenderwijs ontdekken de 12-jarigen het aanbod van KSOM en de verschillende campussen. In de week van 29 januari komt de KSOM Roadshow langs in alle basisscholen van de regio.

Baosofilmpje voor ouders en leerlingen: Natuurlijk wil je voelen hoe het leven bruist op onze school. Creatieve leerlingen en leerkrachten maakten een ludiek filmpje dat jullie meeneemt in ons verhaal. Klik hier om het resultaat te bewonderen. 

Ontdekdagen: contactmomenten voor ouders en leerlingen: We geloven in de meerwaarde van een persoonlijk VIP-contact op maat. Daarom zijn jullie tussen 28 februari en 5 maart welkom voor een bezoek aan het college. Elk gezin krijgt een persoonlijke gids die jullie laat kennismaken met ons aanbod en onze school. Klik hier om in te schrijven voor deze ontdekdagen! 

 

Ontdekdagen: schrijf je in voor een persoonlijke rondleiding op:

Woensdag 28 februari (namiddag)
Donderdag 29 februari (avond)
Zaterdag 2 maart (voormiddag)
Zondag 3 maart (voormiddag)
Maandag 4 maart (avond)
Dinsdag 5 maart (avond)

Aanmelden: Tussen 25 maart (9 uur) en 19 april (23.59 uur) kun je je aanmelden voor een plaats in het eerste jaar A of B op onze school. Hiervoor heb je het rijksregisternummer van de leerling nodig. Je kiest nog geen specifieke richting in de A-stroom. Weet je nog niet of je voor de A- of de B-stroom kiest, meld je dan voor beide aan. Het tijdstip van aanmelden binnen deze periode heeft geen invloed op de definitieve toewijzing. Klik hier voor meer informatie én het aanmeldingsformulier

 Hebben jullie nood aan een Individueel gesprek met de directie of onze zorgcoördinator om de school beter te leren kennen of zorgvragen te bespreken? Contacteer ons dan op het nummer 014/311841 of mail ons via [email protected]. We maken snel een afspraak.

Open dag: Op zondag 5 mei zijn jullie van harte welkom op onze Open Dag. Leerlingen uit de basisschool – zeker ook de vijfdeklassers – ontdekken dan hoe we leren, leven en zorgen op SJB. Maar we vieren ook feest! Prik de datum alvast in jullie agenda.